Home > Daarom Prisma > Wonen en werken in Almere

Wil jij graag in Almere wonen en ook werken als leerkracht? Dat kan!

Almere is een moderne en vooruitstrevende stad die groeit en bloeit! Wil jij hieraan een bijdrage leveren en zorgen dat de kinderen in Almere ook blijven groeien en bloeien? Kom dan werken als leerkracht bij Stichting Prisma Almere.

Prisma helpt je aan een woning!

Heb je interesse om in Almere te komen wonen en te werken als leerkracht? In samenwerking met woningbouwvereniging GoedeStede in Almere hebben wij een aantal huurwoningen beschikbaar en kun je via ons een huurwoning toegewezen krijgen.

Ja, ik heb interesse!

Voorwaarden

Voor een toewijzing van een huurwoning hebben wij de volgende voorwaarden:

  • Je wordt aangenomen als leerkracht voor Stichting Prisma Almere (jaarcontract)
  • Dit aanbod is geldig voor de functie van leerkracht, Wtf 4 dagen of meer.
  • Je krijgt een huurwoning toegewezen (geen keuzemogelijkheid). Bij het niet akkoord gaan met de woning vervalt de optie om nog een huurwoning toegewezen te krijgen.
  • Het gaat om een maximaal aantal woningen. Zijn alle woningen toegewezen vervalt ons aanbod. Uiteraard informeren we je daar tijdig over.
  • Prisma vergoedt niet de kosten van de huurwoning en regelt alleen, samen met GoedeStede, de toewijzing voor een huurwoning.  

Werken bij Prisma Almere

Iedereen is anders. Dat vinden wij juist fijn. Bij ons mag je jezelf zijn. Samen werken we aan kwalitatief goed onderwijs voor onze kinderen. Samen werken we eraan dat kinderen later zinvol en optimaal kunnen functioneren in een maatschappij die continu verandert. Samen groeien we! Door actief van en met elkaar te leren, in verbondenheid met de wereld. Samen zijn wij Prisma!

Kom je bij ons werken als leerkracht? Voor iedereen bieden wij leuke en uitdagende functies op één van onze scholen. In totaal hebben wij 18 scholen in Almere (christelijk basisonderwijs), met ieder hun eigen en unieke karakter. Bekijk eens onze vacatures. Staat jouw ideale baan er niet tussen? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.

Interesse?

Wil je graag bij ons komen werken en komen wonen in Almere? Bekijk dan welke vacature het best bij jou past en neem contact op met ons (contactgegevens staan onderaan de vacature).

Bekijk actuele vacatures