Home > LIO vacatures > LIO - Het Drieluik

LIO - Het Drieluik

Het Drieluik daagt je uit en zoekt LIO-ers met ambitie!

Wat bieden wij je je?

De bijna 800 kinderen op Het Drieluik worden begeleid door een team van enthousiaste deskundige leerkrachten. De teamleden werken intensief samen in leerteams en zijn onderdeel van een professionele leerwerkgemeenschap zodat kennis en ervaring gedeeld wordt.

In groep 1-2 werken we thematisch en ontwikkelingsgericht. Vanaf groep 3 komt het thematisch onderwijs steeds meer centraal te staan. Dit zijn we volop aan het ontwikkelen. We maken gebruik van methodes als Lijn 3, Staal, Pluspunt en nieuwsbegrip. Vanaf groep 6 wordt gebruik gemaakt van het aanbod van Gynzy. Daarnaast werken de kinderen vanaf groep 3 met een taak.

Wat vragen wij je?

Van nieuwe teamleden verwachten we dat ze zich uitgedaagd voelen door ons onderwijsconcept en graag hun expertise in willen zetten voor verdere schoolontwikkeling. We ondersteunen teamleden waar nodig door inzet van onze beeld- en didactisch coaches. Verder worden de teamleden gestimuleerd om zich als professional verder te ontwikkelen.

Over Het Drieluik

Het Drieluik is een oecumenische school waar onze drie kernwaarden: betrokkenheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, uitgangspunt zijn voor het realiseren van uitdagend onderwijs. Om talenten van alle leerlingen zo optimaal te benutten gebruiken we HGW als leidraad om af te stemmen en aan te sluiten op hun onderwijsbehoeften. Daarnaast werken we vanuit de formatieve principes waarbij de kinderen bij ons op school eigenaar worden van hun eigen leerproces.

Bijzonder aan ons onderwijs is het Atelieronderwijs, waarbij met het thema als uitgangspunt, wereldoriënterende , wetenschap en techniek en cultuurvakken aangeboden worden. Hierbij staat betekenisvol leren en inhoudelijke diepgang centraal.

Binnen de brede school Het Vlechtwerk genieten we van vele voorzieningen, zoals een luxe sportaccommodatie, kook-, wetenschap & techniek-, en handenarbeidlokaal, restaurant en buurthuis.

We zijn een integraal kindcentrum waarin inhoudelijk wordt samengewerkt met partners in het gebouw zoals de Schoor en Partou.

Werken bij Prisma betekent:

  • Leuke en diverse functies waarbij je echt van betekenis bent voor de Almeerse kinderen.
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onze eigen Prisma Academie.
  • De unieke Prisma cultuur waarbij 'leren van en met elkaar' centraal staat.
  • Collega's ontmoeten en samen plezier hebben met de Prisma Action.
  • Ondersteuning vanuit ons bestuursbureau op verschillende gebieden. 

Interesse?

Deel jij onze visie op onderwijs en is jouw interesse gewekt? Wil jij de uitdaging aangaan? Stuur dan je CV en motivatie via ons online sollicitatieformulier. Uiteraard kun je ook even contact opnemen met onze schoolopleider Mariska, via m.gelijk@drieluik-almere.nl of 036-529 5623. 

Vacaturekenmerken
Functie LIO (Leraar In Opleiding)
School Het Drieluik
Uren 16 uur
Werkdagen Te bespreken
Bouw Verschillend
Onderwijstype Atelieronderwijs
Per wanneer Per 1 augustus 2022 (ingang nieuwe schooljaar)

Interesse in deze vacature?

Heb jij interesse in deze vacature? Neem dan direct contact op met de school of solliciteer online.

Neem nu contact op  Solliciteer online
Vacaturekenmerken
Functie LIO (Leraar In Opleiding)
School Het Drieluik
Uren 16 uur
Werkdagen Te bespreken
Bouw Verschillend
Onderwijstype Atelieronderwijs
Per wanneer Per 1 augustus 2022 (ingang nieuwe schooljaar)
Vragen over deze vacature?

Bij vragen kun je contact opnemen met Mariska Gelijk via:

036 529 5623