HomeSolliciterenZij-instroom

Zij-instroom

Je bent een zij-instromer als je vanuit een ander beroep leraar wilt worden. Of als je al bevoegd leraar bent, maar les wilt geven in een ander vak of in een andere onderwijssector. Heb je interesse om aan de slag te gaan als zij-instromer in het basisonderwijs in Almere? Je bent van harte welkom bij Prisma. Lees hieronder meer informatie over dit traject. 

Altijd al gedroomd van een carrière in het onderwijs?

Indien je een wo- of hbo-diploma hebt en de overstap wilt maken om leraar te worden is er de mogelijkheid om als zij-instromer in ons onderwijs aan de slag te gaan. Met de juiste vooropleiding en ervaring kan je als ‘zij-instromer in het beroep’ bevoegdheid behalen en tegelijkertijd lesgeven in het onderwijs. Als zij-instromer kan je een opleiding volgen bij een lerarenopleiding. En tegelijkertijd kan je, in dienst van Prisma, ervaring opdoen als betaalde docent of leerkracht voor de klas.

Meer weten of aanmelden als zij-instromer?

Voor het traject 'zij-instroom' werkt Prisma nauw samen met andere schoobesturen in Flevoland. Dit doen we onder de naam Flevowijs. Meer weten over dit traject? Ga dan naar de website van Flevowijs. Je leest hier ook hoe je je kunt aanmelden en contact kunt opnemen bij vragen. 

Heb je vragen rechtstreeks aan Prisma? Neem dan contact met ons op via 036 - 534 6300.